ATP-året 2017 startar snart – Australian Open Betting!

Hallå på er! Hoppas att allt är bra och att ni tagit er igenom den största vinterkylan här de senaste veckorna. På andra sidan jordklotet är det istället sommar och tennisen har varit igång sedan den 1/1 2017 faktiskt med 250-tävlingar i såväl Brisbane som Sydney i Australien. Dessutom har Qatar haft sin Exxonmobil Open och vi har även fått se på Aircel Chennai Open i Indien. Bland annat har Gregor Dimitrov och, självklart, Novak Djokovic vunnit var sin seger här i de inledande turneringarna 2017. Men, nu kickar vi igång tennisåret på riktigt med årets första Major, Australian Open.

Australien Open – Betting på Australian Open

tennis betting australian open 2017 odds live betJa, det är ofta svårt med tennis betting de första turneringarna på året. Några spelare har tagit det lugnt över jul-ledigheten och vi har svårt att veta hur formen ser ut på dem. Av denna anledning är det ofta väldigt många svåra bets som vi lägger i början på året. Det brukar vara först nu, i slutet av januari och när betting på Australien Open börjar komma, som vi känner oss lite mer trygga. Du kan absolut hitta några riktigt bra ställen att få höga odds på spelare som du tror på mycket, och vi vill verkligen slå ett slag för att hitta någon spelare med höga odds just denna turnering. Testa ett tennis live bet på någon spelare, se hur formen är, och satsa sedan på att denne spelare kanske vinner hela turneringen. Det brukar finns väldigt bra tennis odds under denna turnering och det borde ni absolut utnyttja till max.

Hitta bäst odds – Australian Open

Som alltid när det kommer till att hitta bäst odds tycker vi att du ska jämföra mellan några stora sports books för Australian Open odds och bets. Registrera dig hos en eller flera av de nedanför för att hitta ett ställe där just du vill lägga dina bets, passa på att hämta en bra bonus för alla nya spelare!

Betting-sajt Golf Bonus
bethard tennis Upp till 1000 kr Hämta Bonus
tennis betting mobilbet logo Upp till 1000 kr Hämta Bonus
tennis betting paf logo Upp till 100 kr Hämta Bonus
betsafe logo Upp till 1000 kr Hämta Bonus
tennis betting come on logo Upp till 400 kr Hämta Bonus
Copyright © 2016. All Rights Reserved. Tennis Betting