ATP 2016 – Bästa under året!

Hallå på er, hoppas att allt är bra och att ni verkligen trivs med allt planerande inför jul och nyår. Tennis betting finns det dessvärre inte så mycket av under denna del av året men snart kommer 2017 och ett helt nytt år av att betta på tennis och många andra sporter kommer tillbaka! Vi tänkte därför lite snabbt sammanfatta vad som har hänt på ATP 2016 och vad vi verkligen har fastnat för.

ATP 2016 – Året då Murray verkligen tog plats

Det som vi kanske kommer minnas mest av ATP 2016 är att det är året då Andy Murray tog det sista klivet upp och är nu absolut en av världens bästa tennisspelare. För oss som gillar att göra ett bet på tennis är det självklart att skotten Murray alltid har varit högt uppe, men i och med hans sista segrar mot Djokovic har han verkligen visat sig vara topp 3 i världen. Andy Murray vann slutspelet i O2 Arena, årets hetaste tävling bland världens absolut bästa tennisspelare. Detta innebar att han totalt har tagit över i tabellen över världens bästa tennisspelare på drygt 12000 poäng mot Novak Djokovic’ 11000. Kampen mellan Djokovic och Murray kommer att bli oerhört spännande att följa under 2017 och vi hoppas på att det kan innebära riktigt rolig betting på tennis under hela nästa år.

atp 2016 best of tennis betting

Alexander Zverev – 19-åringen som har lite kvar

Han som kanske ändå är den spelare det talas mest om under 2016 och som garanterat kommer att vara väldigt intressant under nästa år är Alexander Zverev. Ta plats och se denna tyska 19-åring som fortfarande har en viss ”valpig” stil i kroppen men med en forehand som tar över de flesta arenor. Vi såg honom i Sverige på Swedish Open och väntar oss tysken på många tävlingar nästa år som kommer att bli spännande. Är detta det nya unga stjärnskottet vi alla väntat på? Den nya Nadal? Vi kommer med största säkerhet att få svar på detta under 2017, något vi väntar på med spänning! Kom tillbaka till oss på tennisbetting.se i början av nästa år så kommer du att få all den hetaste bettingen på tennis 2017!

God Jul & Gott Nytt År!

Copyright © 2016. All Rights Reserved. Tennis Betting