ATP Masters 1000 i Toronto – Rogers Cup avgörs nu!

Då var det dags för en av de största turneringarna varje år att avgöras – Rogers Cup, Torontos ATP Masters 1000! Det är några av de största spelarna som tagit sig till semifinalerna i Toronto i år. Kei Nishikori tar på Stan Wawrinka i den första matchen och i den andra kommer vi se Novak Djokovic att slåss Gael Monfils.

Gael Monfils började sin säsong på hardcourt med att förlora tre matcher i rad och sedan åkte han på ett virus under Roland Garros. Detta, tillsammans med mindre bra spel, har resulterat i att han inte vunnit en titel på 29 månader nu och vi alla väntar på när det är dags för nästa. Tennis betting när den är som bäst! Riktigt bra odds på Minfils mot Djokovic, som fortfarande kan vara lite skakad efter senaste förlusten. Spana in vad du kan få för odds på tennis betting i Toronto ATP 1000 nu på söndag genom att spela på Mobilbet nedan!

Mobilbet

  • Bra välkomstbonus för tennis betting!
  • 1500kr i bonus!
  • Live Odds!
Upp till 1000 kr
Hämta Bonus

Djokovic kunde förlänga segersviten på 17 raka ATP Masters 1000 turneringar som vunnits av en av de ”Big 4”, som inkluderar Andy Murray, Roger Federer och Rafael Nadal tillsammans med Djokovic själv. Genom att vinna den här veckan kommer Djokovic att distansera sig från Murray i Emirates ATP Race till London där Djokovic före Toronto hade en ledning på 815 poäng över tvåan Murray.

rogers cup toronoto atp 1000 tennis bettingI den andra semifinalen väntar en möjlighet för både Stanislas Wawrinka och Kei Nishikori att komma till ytterligare en ATP 1000-final. De både har haft väldigt bra säsonger och i nuläget har Wawrinka ett upp på Nishikori när det kommer till 1000-vinster. Jämna matcher med jämna odds vilket kanske inte innebär det absolut bästa utgångsläget för att spela på tennis. Därför tipsar vi mer om att spela på den andra matchen.

Det var allt för denna vecka och dess ATP-turneringar. Vi återkommer snart med nya odds och matcher inom tennisen!

Copyright © 2016. All Rights Reserved. Tennis Betting