Äntligen! Barclays ATP World Tour Finals – Betting idag!

Ska Djokovic vinna femte raka Barclays ATP World Tour Finals nästa vecka? Spänningen är olidlig och denna tennissäsong har varit mer rafflande än på länge! För dig som är intresserad av tennis betting på Barclays ATP World Tour har vi nedan listat de bästa ställena för detta. Hitta ditt bästa odds genom att registrera dig på någon site idag och börja spela direkt!

Betting-sajt Golf Bonus
tennis betting mobilbet logo Upp till 1000 kr Hämta Bonus
tennis betting come on logo Upp till 400 kr Hämta Bonus
tennis betting paf logo Upp till 100 kr Hämta Bonus
betsafe logo Upp till 1000 kr Hämta Bonus
bethard tennis Upp till 1000 kr Hämta Bonus

Barclays ATP World Tour Finals – Tennis Betting

tennis betting Barclays ATP World Tour FinalsAvslutningen på tennisåret 2016 närmar sig och eliten har samlats i London för att göra upp om årets titel. Här samlas de åtta singlar och åtta dubblar som gjort bäst ifrån dig under året för att spela om titeln som årets bästa tennisspelare. På singelsidan är det, i vanlig ordning de senaste åren, Novak Djokovic som har rosat marknaden. Dock inte helt ensam eftersom att Andy Murray verkligen har visat framfötterna i slutet av året. Det är mellan dessa två spelare vi förväntar oss att titeln kommer stå i år. Tillsammans med dessa två har vi bland andra Roger Federers protegé Stanislas Wawrinka, Marin Cilic, Gael Monfils och många andra tennisspelare i världsklass.

På söndag går starten av denna turnering av stapeln på O2 Arena i London. Om det är någon tennistävling du vill betta på under året är det garanterat denna. Kanske årets snyggaste venue erbjuder alltså världen absolut bästa tennis och även om oddsen är relativt låga mellan dessa spelare kommer du garanterat att hitta några matcher som är bra att betta på. Betting på Barclays ATP World Tour Finals är inte bara för att vinna pengar utan för att göra matcherna ännu mer spännande att följa. Vi vill verkligen tipsa om att sätta dig ner och se några av de riktigt bra singelmatcher och dubbelmatcher som kommer att kunna ses på kommande vecka. Lycka till med din tennis betting på Barclays ATP World Tour Finals så hörs vi av snart!

Copyright © 2016. All Rights Reserved. Tennis Betting