Hardcourt i Atlanta – Betting på BB&T Atlanta Open!

Hallå på er! Ny vecka och nya atp-turneringar! Den hetaste för tennis betting denna vecka är i Atlanta och heter BB&T Atlanta Open. Det är en ATP250 tävling på hardcourt utomhus i ett oerhört hett Atlanta. Verdasco, som bland annat landade på en väldigt bra placering i Skistar Swedish Open i år, har tagit ett bra grepp och visar att han verkligen är tillbaka på riktigt. Verdasco var för några år sedan bland världens bästa spelare men har sedan tappat under några år men nu verkar han som sagt vara tillbaka!

Tennis betting – BB&T Atlanta Open

Så Verdasco är garanterat en spelare att lägga sina pengar på i årets tävling. Förutom honom är amerikanen John Isner bland de större namnen och hardcourt-expert som han är kommer han garanterat att vara med till semifinalerna. Om du vill betta på någon säker fram tills semi skulle vi rekommendera att du spelar på Isner eller Verdasco.

En annan, framförallt oerhört rolig, spelare är Chardy. En fransman med väldigt roliga slag och underhållande tennis och därmed en total publikfavorit. Han har inte riktigt kommit så långt som man hoppas i sin karriär men har fortfarande stora chanser att komma långt i BB&T Atlanta Open.

bb&t atlanta open atp betting tennis

Denna turnering går alltså av stapeln i Atlanta, Georgia. Sammanlagt 28 singelspelare och 16 dubbelpar ställer upp och prissumman ligger på 618 000 dollar! Just John Isner, som gick på universitet i just Atlanta har vunnit denna tävling flest gånger och därmed ett stort hemmahopp. Arenan ligger mitt i stan och har därför kommit att bli en riktigt publikhöjdare. Då den dessutom spelas på relativt sena kvällar, kopplat till den oerhörda värmen, kan många komma och se på matcherna efter jobbet. Du kan självfallet följa den på TV, på exempelvis Eurosport, och därmed ha bäst möjlighet för att betta på ATP tävlingen BB&T Atlanta Open. Gå in på någon av våra sport sites nedan för att få ditt bästa odds idag!

Betting-sajt Golf Bonus
bethard tennis Upp till 1000 kr Hämta Bonus
tennis betting mobilbet logo Upp till 1000 kr Hämta Bonus
tennis betting paf logo Upp till 100 kr Hämta Bonus
Copyright © 2016. All Rights Reserved. Tennis Betting