Mercedes Cup i Stuttgart – Veckan som gått!

Hallå på er! I dyningarna efter en stekhet Fransk öppen turnering på Roland Garros förra veckan har vecka 23 varit något lugnare för de flesta av tennispelarna på touren. Vi har haft två stycken ATP250-tävlingar denna vecka och Mercedes Cup i Stuttgart är den som får anses vara den största av dessa två. För dig som gillar tennis betting har du imorgon en riktigt spännande final att se fram emot – Dominic Thiem mot Philipp Kohlschreiber.

Mercedes Cup i Stuttgart 2016

Östrerrikaren Thiem vann i semifinalen mot Roger Federer och får därmed gå upp i en av de största matcherna i sitt liv. Tysken Philipp Kohlschreiber vann mot Del Potro i semifinalen. Denna argentinare som börjar vara på väg tillbaka mot sommarens grusturneringar. Båda spelarna har gjort bra ifrån sig under hela veckan men Thiem är den med bäst odds kopplat till hur bra möjligheter han har att vinna enligt oss. Lägg ditt tennis bet på honom imorgon om du vill maximera dina vinster.

Tennis betting – Mercedes Cup

Precis som i många andra turneringar i år finns det då och då bra möjligheter att vinna stort på tennis betting. Om du exempelvis satsade på Thiem att vinna mot Federer i gårdagens semifinal så gjorde du dig garanterat en bra vinst. Försök att alltid hålla dig ajour med dagsform och dylikt. Då Federer hade det väldigt jobbigt på Roland Garros förra veckan fanns det vissa delar som pekade på att han kanske inte skulle gå hela vägen utan att hans kropp skulle ta slut framåt slutet av denna vecka. Detta skedde under semifinalen och Thiem får nu en riktigt spännande final i Tyskland imorgon. Om du vill lägga din tennis betting på denna match imorgon föreslår vi att du spelar hos Come On! Klicka nedan för att ta emot en riktigt bra bonus om du är ny kund hos dem. Lycka till!

come on tennis betting

Copyright © 2016. All Rights Reserved. Tennis Betting