Murray vann ATP-titel i Rom på födelsedagen!

Idag, söndag fyller Andy Murray år och han valde att fira detta på absolut bästa sätt! Han vann nämligen en ny titel idag, i Rom. Internazionali BNL d’Italia heter den tävling han vann denna gång och han blev därmed den första britten att någonsin vinna just denna tävling. Läs allt om hans bragd nedan.

Betta på tennis hos Mobilbet – Hämta din bonus här!

Murray vinner i Rom

rom atp murray vinst födelsedag tennis bettingI och med denna vinst kommer Andy Murray att återta plats två på ATP rankingen. Han vann mot Novak Djokovic som har verkat oslagbar den senaste tiden. För dig som körde tennis betting på denna match och vågade spela på Murray gjorde du dig nog en bra affär!

Murray själv gjorde också en bra affär när han fick 1000 nya atp poäng och samtidigt spelade in €717.,315 när han vann tennistävlingen i Rom genom att bryta Djokovic i fjärde gemet i andra setet och därmed ta hem hela vinsten. Djokovic hade nog gärna vunnit denna match då han i och med en vinst hade brutit ett vansinnigt rekord. Han skulle då ha blivit den första tennisspelaren genom tiderna som spelat in över $100,000,000 i prispengar. Detta är ytterligare ett rekord inom tennis som Novak så klart gärna hade legat på sin lista. Men det kommer nog ske ganska så snart ändå…

Tennis betting denna vecka

Ny vecka innebär såklart en ny tennisturnering och därför vill vi passa på att tipsa om vilka turneringar inom atp och wta som är bäst att lägga ett bet på denna vecka. Det är två stycken ATP250 som går av stapeln denna vecka. Först ut för din tennis betting är Banque Eric Sturdza Geneva Open som börjar idag, söndag. Om du är intresserad av att lägga ytterligare tennis bet kan tävlingen Open de Nice Cote d’Azur också vara något. Klicka här för att spela idag!

Copyright © 2016. All Rights Reserved. Tennis Betting