Fokus på Gräs denna vecka – Nedräkning för The Open!

Hallå! Om du inte har hållit på med Tennis Betting tidigare så är det snart dags att börja. Wimbledon går snart av stapeln och då samlas den absoluta världseliten för att göra upp på den klassiska gräsplanen utanför London. Detta är i vårt tycke den absolut största tävlingen och är så oerhört klassisk där spelarna är klädda i vitt och borgareliten från England tar plats inne på den grönskande arenan.

Om du är intresserad av betting på Wimbledon har du hittat helt rätt och du kan läsa allt om detta här.

Aegon Championship

Fram till detta har vi dock några andra tävlingar som pågår i detta nu. Aegon Championships, även denna i just London och gräs vilket gör den till en perfekt uppvärmningsturnering inför Wimbledon. Här har en Murray i högform tagit fart rejält och även Wawrinka ser ut att ha börjat starkt. Enligt samtliga odds är det dessa två spelare som titeln kommer att stå mellan. Dock finns det några bra matcher fram tills dess där du kan betta på mindre kända spelare som har bra möjlighet, inte minst för att det är på just gräs där inte samtliga spelare känner sig lika bekväma. Försök hitta en grusspecialist som har ett övertag mot någon snabb ung spelare på pappret. Här kan det finnas bra möjligheter att vinna på en underdog.

Gerry Weber Open

En av de andra stora turneringarna denna vecka är Gerry Weber i Halle, Tyskland. Även denna går på gräs och Federer, Nishikori, Berdych och Ferrer är några av de mest kända namnen. Här är Ferrer exempelvis en spelare som kan bli tilldelad ett lite för lågt odds då han är absolut starkast på grus och gräs därmed kan bli för kvickt för honom (inte minst då han börjar komma upp i ålder).  Se över detta om  du vill köra lite tennis betting denna vecka.

Annars håll i dig så kommer alltså årets största tävling snart och då återkommer självfallet även vi på TennisBetting.se!

Copyright © 2016. All Rights Reserved. Tennis Betting