Novak Djokovic i Semifinal i Miami!

Det börjar dra ihop sig i Miami 1000, världens femte största turnering efter våra fyra Grand Slams; Wimbledon, US Open, French Open (Roland Garros) och Australian Open. Denna tävling spelas strax utanför Miami Downtown, på ön Key Biscayne. Det är en ATP World Tour 1000-turnering, vilket innebär att 1000 poäng står på spel i en tabell som serben Novak Djokovic leder rejält i nuläget. Här har denna turnering gått av stapeln under 31 år och startade alltså 1985. Mats Wilander vann tävlingen år 1986, vilket gör honom till den enda svensk som vunnit denna turnering bland singlar. Däremot har Anders Järryd tagit två titlar i dubbel här vilket likaså Jonas Björkman har gjort. Annars är det Andre Agassi som verkligen har rosat marknaden i Key Biscayne och är den spelare som vunnit här flest gånger bland herrar. Damer? Självfallet har Serena Williams vartenda rekord du kan tänka dig i denna tävling i sydöstra Florida.

Dock är det en tävling i tävlingen just i år. Novak Djokovic är nära att bli den spelare som vunnit flest Miami 1000 titlar någonsin. I nuläget delar han denna plats med Rafael Nadal, men kommer i och med en vinst här bli ensam rekordhållare. Idag har de våda 28 titlar och på söndag kan alltså den 29:e komma. Detta är ett blytungt rekord som förmodligen kommer att hålla under en väldigt lång tid framöver. Igår vann Djokovic mot Berdych och är därmed klar för semifinal. Under dagen avgörs det vem som är nästa stackars som skall få möta Novak och hans fantastiska spel. Förutom att han har en rygg som verkar besvära hon något är det inte många problem för Serben just nu. Spelet verkar sitta suveränt och han har inte mött på några störra svårigheter än så länge. Detta bidrar självfallet till att oddset går upp rejält för hans motståndare och om du har modet att ta din tennis betting från Djokovic och lägga ett tennis bet på någon av hans motståndare kan du vinna stora pengar. Dessutom finns det ytterligare en semifinal som kan bli väldigt intressant. Fransmannen Monfils ser ut att vara ena spelare i denna match.

Miami 1000 är en av de absolut snyggaste tävlingarna och något du absolut borde ta att följa. Om du vill lägga ett bet på Djokovic eller någon annan spelare kan du göra det genom vår utvalda betting site nedan. Bli medlem idag och få 100 kronor gratis tennis betting direkt!

tennis betting mobilbet miami 1000

Copyright © 2016. All Rights Reserved. Tennis Betting