Sveriges hetaste tennistävling går mot Final – Swedish Open!

Hallå på er! Det är Swedish Open i Båstad denna vecka och tävlingen har hållit väldigt hög nivå hela veckan där vi fått se många bra spelare både vinna och bli utslagna. Tyvärr kom de svenska favoriterna, Ymer och Lindell, att inte riktigt hålla för trycket och åkte ut redan i första rundan under måndagen. Det som varit lite roligare inom svensk tennis är däremot Carl Söderlund, en ung förmåga som tog sig till andra omgången efter att även spelat oerhört bra på challenge-touren i förra veckan. Äntligen har vi fått ett nytt namn som skall bli oerhört roligt att följa. Det behöver knappast nämnas hur tennis betting på Carl Söderlund hade varit. Att spela på en spelare med så pass låg ranking att gå till andra omgången i en ATP250-tävling hade du kunnat vinna väldigt mycket på!

dustin brown swedish open tennis bettingFörutom detta har vi några starka spelare i Ferrer (som varit stabil spelare i Båstad flera år i rad nu) samt Verdasco, som börjar ta sig uppåt i världsrankingen igen efter att ha varit nere på plats 50 ungefär och vänt. Igår vann David Ferrer mot min personliga favorit, Dustin Brown. En tysk spelare med en oerhört skön stil och bollkänsla utöver det vanliga. Dustin Brown har långa dreadlocks och ger alla sina motståndare en väldig svårighet genom sitt blandade spel och härliga humör. David Ferrer blev till slut storleken för stor men vi hoppas verkligen att få se denna tennisspelare komma tillbaka till Sverige snart igen.

Vill du spela på Swedish Open under helgen, semifinaler och finaler är på ingång, vill vi tipsa om någon av nedanstående siter. Det är sportbooks med väldigt mycket tennis-betting och du kommer garanterat att hitta de matcher du vill spela på. Om du registrerar dig får du dessutom en väldigt bra betting bonus för att få en bra start på din tennis betting – Lycka Till!

come on tennis bettingpaf tennis betting

Copyright © 2016. All Rights Reserved. Tennis Betting