Skador tvingas spelare att pausa spelsäsongen

På grund av skadeproblemen med sina skuldror tog sig Maria Sharapova inte riktigt till målet 2018; vilket i så fall skulle ha varit hennes första fulla säsong sedan hon återvände från sin turneringspaus.

Flera stora namn tar paus

Hon har sällskap med tre av hennes tenniskamrater, Serena Williams, Lucie Safarova och Yanina Wickmayer; som också tvingas avsluta sina säsonger tidigt i år. Inte nog med detta så kommer även Andy Murray att göra dom sällskap vid sidolinjen , eftersom den tidigare världsettan har som avsikt att bara spela en turnering under 2018. Murray kommer sedan att lägga kraft på att förbereda sig för nästa års Australian Open, då som han arbetar för att helt läka sin höft inför det otroliga tempot som är i i Grand Slam-spelet.

Mer och mer under de senaste säsongerna har skador och sjukdomar tagit ur spelare från  WTA och ATP-touren.

Eftersom spelet fortsätter att utvecklas fysiskt; kommer kortare turneringar att bli normen – men vilken påverkan kommer det att ha på tennissporten som helhet?

The Big 4

Sedan 2016 har ATP: s ”Big 4”;  Rafael Nadal, Roger Federer, Novak Djokovic och Andy Murray inte varit spelbara i längre tid  grund av någon typ av skada.  Deras frånvaro gjorde det möjligt för yngre spelare som Dominic Thiem, Grigor Dimitrov och Alexander Zverev att arbeta sig upp till topp 10 – rankningen.

Nadal, Federer och Djokovic har återupprättat sig för att befästa sin status bland spelets all-time greats: De håller för närvarande de tre bästa platserna i rankingen och dominerat Major-spelen  och har vunnit de sista åtta, uppdelat mellan dem.

30+

Tiden utanför banan kan ha haft fördelen att de då fått lite extra liv i benen när dessa herrar nu pressar på bra över 30 års ålder. Nyheten är dock inte bra för Nadal, som var tvungen att gå i pension från sin US Open semifinal i matchen mot Juan Martin del Potro med ett knäskada, som gör att han får hoppa över de Asiatiska spelen.

Risk & Belöning

Spanjoren sägs vara inriktad på att återvända till turnén under Paris Masters, den sista regelbundna säsongshändelsen på kalendern före ATP World Tour Finalen. Om Nadal verkligen planerar att följa den planeringen är det då att riskera ytterligare skador under de senaste två veckorna av säsongen? Han har inte vunnit någon av dessa turneringar, och mästerskapet vid årsskiftet är den enda stora titeln som saknas från hans CV. Risken här kan dock överväga för honom.

Ser bättre ut på den kvinnliga sidan

På den kvinnliga sidan, verkar topp 10 av rankningarna vara stadigare eftersom ingen har missat någon betydande turnering. Kanske den högst rankade spelaren som har kämpat med skador har hela säsongen varit Garbine Muguruza; som drabbades av ett antal tidiga förluster och föll ut ur Top 10 under 2018, ett år efter att ha nått topprnkingen första gången.


Rafa: Jag är en vanlig kille som gjort några extraordinära saker

Rafael Nadal reflekterar över sin fantastiska säsong som innehåller 11 titlar i Monte-Carlo, Barcelona och Roland Garros.

Genom att lyfta pokalen på Roland Garros; tar Rafael Nadal farväl till det europeiska grus-spelet på bästa möjliga sätt. Medan han inte ofta pratar om sina prestationer; är Nadal väl medveten om vad han har uppnått genom att vinna Grand Court-tävlingen för en 11: e gång. Han är den enda spelaren som uppnått tre 11 triumfer i tre olika turneringar – Barcelona, ​​Monte-Carlo och Roland Garros.

Vad har du tagit med dig från din första Roland Garros vinst?

Jag visste vikten av att vinna på Roland Garros  2005, men det fanns inget sätt att jag kunde ha förutsett att det som som hände då skulle få den effekten idag. Jag har så mycket mer kunskap idag som jag lärt mig genom åren. Jag är lite äldre och mycket klokare.

Vad är dina tankar när människor säger att du är ett absolut djur på lera, och att du är en myt, en legend

Mitt svar är att jag är en vanlig kille som gjort några extraordinära saker. Det är verkligheten. Jag låter inte superlativen stiga till huvudet; eftersom jag inte har tid för det. Jag vill inte låta som om jag är någon speciell – men ja det är ganska unikt att vinna samma Grand Slam 11 gånger.

Du är omgiven av ett starkt, välbyggt team av människor. Kommer det med en extra känsla av ansvar att kunna leverera?

Min enda ansvarsansvar är att göra det absolut  bästa jag kan. Jag måste träna så hårt som möjligt och vara så positiv som möjligt. Det är mina skyldigheter.

Jag har haft samma lag ett tag nu, med undantag för din förra agent agent Carlos (Costa). Jag är mer än nöjd med att vara runt detta kärnteam. Att ha (före detta tränare och farbror) Toni (Nadal) på Roland Garros var speciellt för mig. Det var också en förändring i laget. Att ha honom i Paris var viktigt, för det första för att han är släkt; men också för att han känner mig bättre än någon annan. Sanningen är, utan min familj, utan mitt lag eller utan mina vänner; om de inte hade varit där under de tuffa tiderna kanske jag redan hade gått i pension.

Du har haft några intensiva rivaliteter mot Federer och Djokovic. Senast har du spelat ​​stora matcher mot Alexander Zverev och Dominic Thiem. Anser du att de är dina nya rivaler?

Det är svårt att se dem som rivaler, eftersom de är mycket yngre och på olika stadier av sin karriär än jag är. Det är en annan typ av möte. Jag växte inte upp med Zverev eller Thiem; Vi formade inte vår karriär under samma tidsperiod. Det händer bara att vi korsar vägar under olika stadier.

Vill du spela på Rafaels matcher, här hittar du en lista på casino som ger dig bäst möjligheter till vinst.


Del Potro fortsätter övertyga

I början av deras FedEx ATP Head2Head rivalitet, dominerade verkligen David Ferrer över Juan Martin del Potro. Spanjoren vann sex av sina första åtta matcher. Men nu kan Del Potro börja skryta lite…

Del Potro slog tillbaka

Argentinaren tog 5 raka mot den spanska veteranen på tisdagen i Indian Wells och slog Ferrer 6-4, 7-6 (3) för att gå vidare till fjärde omgången av BNP Paribas Open. Det är Del Potros första resa till 16 sedan 2013, då han gjorde sin första och enda Indian Wells-final.

Hans sjunde seger mot Ferrer handlade om uthållighet. Ferrer räddade de första 10 brytpunkterna som han mötte; tills dess att Del Potro bröt igenom under sjunde. Argentinaren skulle sen se till att hålla fortet  – Ferrer räddade 15/16 brytpunkter – men Del Potro behövde inte det; eftersom hans forhand och den alltid förbättrade backhanden tog honom till det raka-setet.

Väntade på chansen

”Jag kunde inte bryta i början av matchen. Jag förlorade många möjligheter att starta ännu bättre, och jag blev frustrerad efter alla dessa brytpunkter. Jag väntade på fler chanser, och chansen kom i slutet av setet, och till sist tog jag den chansen”, säger Del Potro. ”Sedan spelade jag ett bra spel, och jag skulle säga att jag  spelade mycket bättre än honom i tie-break.”

Del Potro kommer under nästa möte spela mot landsmannen Leonardo Mayer , som inte fick ett breakpoint då han slog den japanska kvalificanten Taro Daniel 6-4, 6-1 på endast 75 minuter. Den 25-årige Daniel har imponerat på 13 – rankade Novak Djokovic.

Möter sin vän i nästa match

”Jag vill bara fortsätta vinna. Det är bra att känna detta förtroende när jag kommer till courten och jag spelar bra; men jag måste ta ett steg i taget. Jag kommer att spela mot en annan argentinsk kille;vilket är en speciell match för oss båda. Det är inte lätt när du spelar mot en vän, sa Del Potro.

Mayer gjorde den fjärde omgången av BNP Paribas Open. Han hade förlorat i tredje omgången två gånger tidigare (2013, 2016). Del Potro leder sin FedEx ATP Head2Head-rivalitet 1-0 , men deras enda tävling hade de för sex år sedan, vid 2012 US Open.

”Vi tränar mycket tillsammans. Vi tränar på samma klubb i Buenos Aires, vi växte upp tillsammans, vi vinner tillsammans. Och vi har ofta middagar tillsammans och vi spenderar i allmänhet mycket tid tillsammans, säger Del Potro. ”Det kommer att bli en speciell match för båda. Och jag vet om han har en bra dag, är han en riktigt farlig kille.


Starkt Momentum kan få Federer att vinna Austrailian Open

2017 kom Roger Federer på 17:e plats i Australian Open, mycket tack vare ett sex månaders uppehåll på grund av skada. Även för den oslagbara schweizaren verkade ett mästerskap osannolikt. Men efter att ha vunnit sju matcher – däribland fyra mot spelare i topp 10 av ATP-rankningarna; hade Federer gjort det omöjliga möjligt; och hävdade sin 18: e Grand Slam-titel trots att han inte tävlat sedan Wimbledon.

Federer är utan tvekan favorit

Den här gången kommer det dock inga överraskningar. Efter sin 19: e stora titel på Wimbledon , tre ATP World Tour Masters 1000 triumfer (Indian Wells, Miami, Shanghai) och sju troféer under året; är Federer utan tvekan favorit när ATP World Tour bästa får chansen att kämpa mot varandra i Melbourne Park.

Det gör inte saker sämre att Federer har byggt upp ett förtroende under året, och kommer med största sannolikhet blomstra under 2018.

Det finns även en liten chans att Federer skulle kunna ta tillbaka sin nummer 1 – ranking; för första gången sedan den 22 oktober 2012 – då måste han dock behålla Australian Open- titeln, och se till så att Nadal misslyckades med att gå vidare till kvartfinalen. Kommer 36-åringen fortsätta sitt magiska spel, och lyckas kamma hem sin 20: e stora trofé?

Momentum, Momentum, Momentum

Statistiken talar för sig själv. Ingen vann ett högre antal matcher 2017 än Federer; som vann enorma 52 vinster (91,2 procent), trots att han inte spelade något under de sex månaderna innan.

Medan tre spelare – Rafael Nadal (67-11), David Goffin (59-24) och Alexander Zverev (55-22) – vann fler matcher än honom, förlorade de också betydligt mer. Och dessutom ledde Federer ATP World Tour med ett 40-4 rekord på hårda underlag; som tillexempel Australian Open. Han (90 procent) var den enda spelare som vann mer än 82 procent av sina matcher på underlaget.

Stark trots 6 månaders uppehåll

Dessutom kommer Federer att ta förtroendet med sig, då han hade framgång tidigt under säsongen förra året; och vann 2017s första tre ”Big Titles” (Grand Slams och ATP World Tour Masters 1000s) i Melbourne, Indian Wells och Miami.

Spelade lite på grus

Nu är det viktigt att komma ihåg att han hoppade över vissa perioder; så han spelade mycket färre matcher än sina rivaler. Skulle han ha haft mer framgång på de snabbare ytorna under året om han använde tid och energi för att spela mer på grus?

Medan han drabbades av en chockerande nederlag i händerna på David Goffin i semifinalerna för Nitto ATP Finals; var säsongens slut fortfarande väldigt imponerande för Federer; som segrade på  Shanghai Rolex Masters och Swiss Indoors i Basel.


Rafael Nadal slutar som världsetta för året

Rafael Nadal kommer att sluta 2017 som världsetta; efter en seger i andra över Hyeon Chung i Paris Masters. Spanjoren, som har stigit från plats nio i början av året via segrar i franska öppna och US Open, avancerade med 7-5 6-3 på en timme och 48 minuter.

”Detta var omöjligt för mig att tänka, då jag kommit tillbaka från en tuff tid utan att spela tennis och med så många skador,” säger han. Nadal, 31, kommer nu att spela mot Uruguays Pablo Cuevas rankad 36 i världen; för sin sista match.

nadal

Gick inte helt som förväntat

Det gick dock inte helt som planerat för den Den 16-faldiga Grand Slam-mästaren. Han och Chung fajtades ganska hårt under första set, för att sen ta över spelet under de resterande seten. Sydkoreas Chung, 21, höll sig stabil under andra set, men tappade momentum ju längre matchen fortsatte. Nadal är 1.460 poängfrån schweiziska världsnummer tvån Roger Federer i världsrankningen; och den här segern över Chung försäkrade honom en oanvändbar ledning före World Tour Finals i London senare i november.

Nadal tillbaka med besked efter sin handledsskada

Det verkade som ett ganska osannolikt scenario i slutet av förra säsongen då ”vänsterhandaren” drog sig ur franska öppna och missade Wimbledon med en handledsskada som gjorde att hans  säsong fick ett abrupt slut i oktober 2016.

Nadal, som också slutade 2008, 2010 och 2013 högst upp i rankingen, är den äldsta spelaren för att avsluta en säsong som världsetta sedan den introducerades 1973.

Rafael Nadals största frustration heter Roger Federer

Hans trändsättande forehand har varit mycket mer hotande än de senaste åren, men hans backhand har också varit mycket solid och hans spel har förbättras mycket.

Nadals största frustration har dock varit Roger Federer. Han har helt enkelt inte kunnat hitta en lösning på det ”pussel” som presenterades av 36-årigen under 2017. Deras fyra matcher har alla gått Federers väg, men det kan vara påväg att ändras. Vi får helt enkelt se under 2018.


Rafael Nadal vinner US Open för 3:e gången

Uppdrag slutfört. Rafael Nadal slutförde ett dominerande spel till sitt 16: e Grand Slam-mästerskap, och tog en tredje US Open-titel på Flushing Meadows. Han besegrade Kevin Anderson med  6-3, 6-3, 6-4 i söndagens final.

Rafael Nadal en glad segrare

2013 gick Nadal in på US Open och roffade åt sig trofén. Fyra år senare upprepade historien sig. Den topprankade spanjoren dominerade  i två timmar och 27 minuter över Sydafrikanen, och la till denna titel på vinsterna han gjorde 2010 och 2013.
Nadal, som utökar sin poäng till 1.860 och lockar med en imponerande Grand Slam-uppvisning, med sin andra stora seger för 2017 (Roland Garros).

rafael nadal

”Det har varit väldigt speciella två veckor för mig,” sa Nadal till ESPN i en intervju efter matchen. ”Men innan jag pratar om mig vill jag gärna säga grattis till Kevin. Han är ett bra förebild många barn och resten av turnén – eftersom han kommer tillbaka med besked och är dessutom bättre än någonsin.”

”För mig personligen är detta otroligt! Efter några år med skade-problem har det varit mycket känslomässigt, ända sedan säsongens början. Sedan Australian Open har jag spelat en mycket hög nivå av tennis. New York ger mig mycket energi, eftersom folkmassan är så otrolig här. De får mig att känna mig så lycklig. ”

Anderson var stark ett tag

Anderson hade bara vunnit ett set mot Nadal  i fyra tidigare möten, men 31-åringen är en mycket annorlunda nu än han var han var i de mötena. Då han la mycket kraft på sin smidighet långt bak på banan; framkallade Nadal ett par brytpunkter. En backhand lob retur landade precis inuti baslinjen när Anderson attackerade nätet med en serv- och volley-strategi. Med kändisar som Jerry Seinfeld,  Rupert Murdoch, Tony Bennett, Tiger Woods, Hilary Swank,  och Bill Gates närvarnade, under ett 12-minuters hårt spel. Sen tog Nadal över och ägde i stort sätt hela matchen.

”Rafa (Rafael Nadal) är en av de största ambassadörerna för vår vår sport, så alla gratulationer till honom”, sa Anderson i en intervju med ESPN. ”Det har varit en underbar två veckor för mig. Att göra min första final i en Grand Slam har verkligen varit speciell! Jag har så många positiva minnen från sommaren. Det är många känslor att hantera. Jag tycker att jag var en relativtbra motståndare åt giganten Nadal idag. Jag fortsätter att arbeta hårt för att hitta de där möjligheterna. Jag tar det en dag i taget och jag är verkligen nöjd med hur allt slutade här. ” – Kevin Anderson.

 

 


Skandal under semifinal på Swedish Open i Båstad

Mitt under en intensiv semifinal i Swedish Open, Båstad mellan Fernando Verdasco och David Ferrer  rusade en okänd man in på tennisplanen och ropade nazistiska slagord.
”Jag blev rädd”, säger Ferrer som spelar final idag mot Alexandr Dolgopolov  från Ukraina.

Mitt under rådande  semifinal mellan Fernando Verdasco och David Ferrer uppstod en riktig skandal.

Mitt under pågående match går en man in på centercourten, och ställer sig i vägen för spelet.

”Vad är det här? Vad är det som händer?” skriker kommentatorn ”Fidde” Rosengren i live-sändningen.

swedish open

Skrek nazistiska slagord

Domaren är snabb med att stoppa spelet, och alla kameror åt ett annat håll.

Enligt olika vittnen ska gått in och vänt sig mot alla 4 läktare och skrikigt ”Hell seger!” – en svensk variant på ordet ”Sieg Heil!” Publiken buade, domaren bröt spelet.

”Ta ut honom! Plocka bort honom! Fullständig skandal”, skriker ”Fidde” Rosengren.

Han är nu starkt kritisk mot säkerheten.

”Vilken tid det tog. Nu kommer vakten här, det är bedrövligt. Det ska inte vara möjligt att kunna marschera in på centercourten på det här viset.”

Ansvarig för Swedish Open ställs till svars

Kvällstidningen Kvällsposten talar senare med tävlingsledaren Christer Hult.

Inte ska detta kunna hända?

”Det har väl hänt förut att folk går in med olika budskap. Vissa kommer in och skojar, men det var helt klart att direkt uppfattade man att han skulle gå in för att göra något. Han var inte direkt aggressiv eller hade för avsikt att skada någon, det var väldigt klart från säkerhetsvakterna vi har här. Men det är klart att det är ganska svårt att helt fullt täppa igen alla luckor.”

”Från och med nu är det ett polisärende, det är ju olovligt intrång.”

Kommer säkerheten att ökas nu?

”Ja, vi har ju en bra säkerhet runt centercourten. Vi har ju inte meterhöga väggar här, men det är klart att vi ökar våra förfaranden så det inte blir några ringar på vattnet”

Hur fortsätter ni med säkerhetsarbetet?

”Närmast nu är att det är ett polisärende så det ligger hos dem.”

David Ferrer: ”En galning”

David Ferrer, som vann matchen är kritisk mot att mannen kunde ta sig in på banan.

”Det var inte bra, det är inte bra att en sån incident händer. För man vet inte vad det är för en kille som kommer in.”

”Jag var rädd, när han pratade om det som han gjorde. Han är en galning, jag vet inte exakt, men det är inte normalt att göra det som han gjorde.”

 

 


Godhjärtade del Potro gör framsteg i Paris

Juan Martin del Potro, för tillfället rankad 29 i världen, visade stor medkänsla när hans spanska motståndare Nicolas Almagro fick avsluta matchen förra torsdagen på grund av en knäskada efter 90 minuters spel på Roland Garros. Almagro, som har lidit av ett antal skador de senaste åren fick en hjälpande hand av del Potro som snabbt var framme vid sin motståndares stol och kollade hur det var med honom.

”Jag kände sympati med Nicolas efter denna sorgliga situation”, sa del Potro. ”Jag önskar en bra återhämtning till Nico och förhoppningsvis känner han sig bättre väldigt snart. Han är en bra spelare och vi älskar att få se honom på touren. Det är självklart inte lätt för mig när du har en vän på andra sidan av nätet som visar smärta eller gråter. Det var verkligen ett dåligt ögonblick för båda, men jag önskar honom det allra bästa.

”Jag försökte hitta några bra ord att säga för tillfället”: Försök att vara lugn. Försök att tänka på din familj, hans bebis. ” Ibland är ligger hjärtat först, före då tenniskampen eller vårt tennisliv. Och jag tror att han har allt för att åtgärda detta problem och komma tillbaka på turnén som en starkare spelare. ”

del potro
Del Potro, som erkände att han lider av en ljumskskada, kommer därefter att möta världsettan Andy Murray; 2016-finalisten, som spela hårt för att slå Martin Klizan. ”Jag kände mig något i min ljumske i mitten av det första setet”, sa del Potro. ”Och då vann jag det setet och försökte sedan ta tid för att se till så att de antiinflammatoriska preparaten skulle träda i kraft.”

Marin Cilic (rankad sjua) förlorade bara två av sina första servpoäng (42/44) och slog totalt 11 servess, bland 32 vinnare, i en 6-3, 6-2, 6-2 seger över ryssen Konstantin Kravchuk.
”Jag tar det steg för steg – det är det viktigast” sa Cilic. Mitt absolut stora fokus, som jag nämnde också under de senaste dagarna, är att fortsätta med mitt spel och fokusera helt på det. Just nu är det min enda prioritering. Hur långt jag kan gå? Det vet jag faktiskt inte – men det känns bra.
”Jag är väldigt nöjd med hur jag spelar. De två senaste matcherna var riktigt bra tennis. Och även idag, från början till slutet, höll jag trycket, tillämpade när jag hade chanser och det fungerade bra. Jag måste fortsätta att ta hand om de korta bollarna. ”


Nadal vinner historisk Monte-Carlo Titel

Rafael Nadal kammade hem sin otroliga 10: e Monte-Carlo Rolex Masters-vinst på söndagen genom att slå spanjoren Albert Ramos-Vinolas med 6-1, 6-3 i 76-minutersfinalen. Detta blir hans 29: e ATP World Tour Masters 1000-titel, och ligger nu hack i häl på rekordinnehavaren Novak Djokovic, som ligger på totalt 30 titlar.

Segern ser också till så att Nadal klipper sin 50: e clay court-vinst (50-8), och bryter därför rekordet han delade med Guillermo Vilas sen 24 april 2016; när Nadal lyfte sin nionde trofé i Barcelona Open Banco Sabadell.

nadal

”Det är verkligen otroligt,” sa Nadal när han blev intervjuad efter vinsten. ”Att vinna 10 gånger under en så viktig händelse som Monte-Carlo, är svår känsla att beskriva. Varje år har det varit en annan känsla. Samtidigt är det alltid ett unikt ögonblick.”

”Jag känner mig lycklig att jag kan fortsätta spela tennis, och att kunna hålla mig frisk under alla dessa år, detta för att kunna tävla i en av årets vackraste evenemang. För mig är det en otroligt viktig dag i min karriär.”

Hans höghet Albert II, prinsen av Monaco, presenterade vinnaren med trofén efter att hans  63-4 matchrekord på Monte-Carlo County Club, där han fick otroliga ovationer. Världssjuan Nadal vann 1000 Emirates ATP Rankings poäng, och kommer nu att resa till Barcelona; där han kommer att se till att ytterligare lägga till sitt arv som den obestridda ”King of Clay”, med 820 035 euro i prispengar. Nadal har nu vunnit en ATP World Tour-titel för det 14: e året i rad (sedan 2004) och har ett 70-35 poäng i titelspel under sin berömda karriär.

”Jag tror att han var lite bättre i allt”, erkände Ramos-Vinolas. Jag tror att han fungerade riktigt bra idag. Förra gången jag spelade emot honom kände jag att jag vid återkomsten fick möjlighet pressa honom lite, idag gick det bara inte.”

”Det är inte lätt att spela en final mot Rafael utan sol idag. Han har lite mer kraft i spelet än jag har. Jag tror också att det molniga vädret inte hjälpte mig idag. Självklart tror jag att även om det har varit soligt skulle jag förmodligen ha förlorat också, men kanske det skulle ha varit lite annorlunda. Att spela en finalen mot honom idag var det inte lätt. ”

 


Topprankade amerikanska tennisspelaren Jack Sock ser ljust på året!

Sock är den högst rankade amerikanska manliga tennisspelare just nu, och rankad nr 21 i världen.

Vid 24 års ålder är Jack Sock verkligen på väg uppåt i tennisvärlden, och hans uppträdande på och utanför planen idag återspeglar en känsla av lugn och ett ”ta en dag i taget” tillvägagångssätt, som är helt annorlunda mot det oroliga och ibland temperamentsfulla beteende från hans tidigare dagar på ATP Touren.

Jack Sock har mognat

”Jag känner mig säker nu och fysiskt mår jag bättre än någonsin”, säger Sock, på årets Delray Beach Open som vann sin öppningmatch under ttisdagen med 6-4, 7-6 över Moldaviska Radu Albot.

”Jag har en bättre förståelse för mitt spel, och kan nu vara angriparen helt på mina villkor. Jag kan nu låta saker gå  vidare. ”

jack sock tennis betting

Sock, som vann en dubbeltitel  i Wimbledon 2014, såg hans resultat i Grand Slam-händelser framåt 2016. Han postade hans bästa resultat i Wimbledon och US Open, vidare till den tredje omgången i London innan han att förlorade mot Milos Raonic i fyra uppsättningar och omgången av 16 i New York, förlora till Jo-Wilfried Tsonga, 6-3, 6-3, 6-7, 6-2 i fyra set.

Hans OS-resultat blev ännu bättre, Sock åkte hem från Rio  med en guldmedalj i blandad dubbel med Bethanie Mattek Sands, och ett brons i herrarnas dubbel tillsammans med Steve Johnson.

Ett ansträngande säsongsschema med 33 matcher under 33 dagar (inklusive dubbel) skärpte verkligen Socks övergripande spel, som byggdes på ett aggressiv baslinje-spel som kompletterades med en grym serv och en svårreturnerad topspinforehand.

Resultaten var uppmuntrande

I november vann Sock båda sina singlar och dubblar under matcher i Davis Cups första omgång med 5-0 sopa i Birmingham, Alabama mot ett svenskt lag minus Roger Federer och Stanislas Wawrinka.

Två månader senare, Sock var på väg igen, vidare till den tredje omgången i januari Australian Open innan han åter böja sig Tsonga, 7-6, 7-5, 6-7, 6-3. Det var hans bästa resultat i Melbourne.

Och sedan förra månaden, fångade han sin andra ATP-singlar krona, besegra Portugal Joao Sousa i tre uppsättningar på ASB Classic i Auckland, Nya Zeeland, och flyttar in i topp 20 för första gången (nr 19 den 6 februari).

Denna senaste triumf gående också Sock en plats tidigare ärkerivalen John Isner och gav honom det prestigefyllda äran att vara den högst rankade amerikanska tennisspelare vid denna tidpunkt.

Spela på Casino

Vi vill även passa på att nämna att det finns mycket att spela på online. Vi tipsar så klart alltid om att betta på tennis för att det är något vi tycker är väldigt kul. Men det finns mängder av andra spännande saker att spela på. På många av de siter som erbjuder betting finns det även ett casino att spela på. Om du inte gjort detta tidigare vill vi tipsa om att prova spelautomater från NetEnt och även olika bordsspel. Att spela Black Jack, roulette och andra klassiska casinospel kan vara väldigt roligt och något du absolut borde testa om du inte redan gjort detta.


ATP-året 2017 startar snart – Australian Open Betting!

Hallå på er! Hoppas att allt är bra och att ni tagit er igenom den största vinterkylan här de senaste veckorna. På andra sidan jordklotet är det istället sommar och tennisen har varit igång sedan den 1/1 2017 faktiskt med 250-tävlingar i såväl Brisbane som Sydney i Australien. Dessutom har Qatar haft sin Exxonmobil Open och vi har även fått se på Aircel Chennai Open i Indien. Bland annat har Gregor Dimitrov och, självklart, Novak Djokovic vunnit var sin seger här i de inledande turneringarna 2017. Men, nu kickar vi igång tennisåret på riktigt med årets första Major, Australian Open.

Australien Open – Betting på Australian Open

tennis betting australian open 2017 odds live betJa, det är ofta svårt med tennis betting de första turneringarna på året. Några spelare har tagit det lugnt över jul-ledigheten och vi har svårt att veta hur formen ser ut på dem. Av denna anledning är det ofta väldigt många svåra bets som vi lägger i början på året. Det brukar vara först nu, i slutet av januari och när betting på Australien Open börjar komma, som vi känner oss lite mer trygga. Du kan absolut hitta några riktigt bra ställen att få höga odds på spelare som du tror på mycket, och vi vill verkligen slå ett slag för att hitta någon spelare med höga odds just denna turnering. Testa ett tennis live bet på någon spelare, se hur formen är, och satsa sedan på att denne spelare kanske vinner hela turneringen. Det brukar finns väldigt bra tennis odds under denna turnering och det borde ni absolut utnyttja till max.

Hitta bäst odds – Australian Open

Som alltid när det kommer till att hitta bäst odds tycker vi att du ska jämföra mellan några stora sports books för Australian Open odds och bets. Registrera dig hos en eller flera av de nedanför för att hitta ett ställe där just du vill lägga dina bets, passa på att hämta en bra bonus för alla nya spelare!

Betting-sajt Tennis Bonus
bethard tennis Upp till 1000 kr Hämta Bonus
tennis betting mobilbet logo Upp till 1000 kr Hämta Bonus
tennis betting paf logo Upp till 100 kr Hämta Bonus
betsafe logo Upp till 1000 kr Hämta Bonus
tennis betting come on logo Upp till 400 kr Hämta Bonus

ATP 2016 – Bästa under året!

Hallå på er, hoppas att allt är bra och att ni verkligen trivs med allt planerande inför jul och nyår. Tennis betting finns det dessvärre inte så mycket av under denna del av året men snart kommer 2017 och ett helt nytt år av att betta på tennis och många andra sporter kommer tillbaka! Vi tänkte därför lite snabbt sammanfatta vad som har hänt på ATP 2016 och vad vi verkligen har fastnat för.

ATP 2016 – Året då Murray verkligen tog plats

Det som vi kanske kommer minnas mest av ATP 2016 är att det är året då Andy Murray tog det sista klivet upp och är nu absolut en av världens bästa tennisspelare. För oss som gillar att göra ett bet på tennis är det självklart att skotten Murray alltid har varit högt uppe, men i och med hans sista segrar mot Djokovic har han verkligen visat sig vara topp 3 i världen. Andy Murray vann slutspelet i O2 Arena, årets hetaste tävling bland världens absolut bästa tennisspelare. Detta innebar att han totalt har tagit över i tabellen över världens bästa tennisspelare på drygt 12000 poäng mot Novak Djokovic’ 11000. Kampen mellan Djokovic och Murray kommer att bli oerhört spännande att följa under 2017 och vi hoppas på att det kan innebära riktigt rolig betting på tennis under hela nästa år.

atp 2016 best of tennis betting

Alexander Zverev – 19-åringen som har lite kvar

Han som kanske ändå är den spelare det talas mest om under 2016 och som garanterat kommer att vara väldigt intressant under nästa år är Alexander Zverev. Ta plats och se denna tyska 19-åring som fortfarande har en viss ”valpig” stil i kroppen men med en forehand som tar över de flesta arenor. Vi såg honom i Sverige på Swedish Open och väntar oss tysken på många tävlingar nästa år som kommer att bli spännande. Är detta det nya unga stjärnskottet vi alla väntat på? Den nya Nadal? Vi kommer med största säkerhet att få svar på detta under 2017, något vi väntar på med spänning! Kom tillbaka till oss på tennisbetting.se i början av nästa år så kommer du att få all den hetaste bettingen på tennis 2017!

God Jul & Gott Nytt År!


Äntligen! Barclays ATP World Tour Finals – Betting idag!

Ska Djokovic vinna femte raka Barclays ATP World Tour Finals nästa vecka? Spänningen är olidlig och denna tennissäsong har varit mer rafflande än på länge! För dig som är intresserad av tennis betting på Barclays ATP World Tour har vi nedan listat de bästa ställena för detta. Hitta ditt bästa odds genom att registrera dig på någon site idag och börja spela direkt!

Betting-sajt Tennis Bonus
tennis betting mobilbet logo Upp till 1000 kr Hämta Bonus
tennis betting come on logo Upp till 400 kr Hämta Bonus
tennis betting paf logo Upp till 100 kr Hämta Bonus
betsafe logo Upp till 1000 kr Hämta Bonus
bethard tennis Upp till 1000 kr Hämta Bonus

Barclays ATP World Tour Finals – Tennis Betting

tennis betting Barclays ATP World Tour FinalsAvslutningen på tennisåret 2016 närmar sig och eliten har samlats i London för att göra upp om årets titel. Här samlas de åtta singlar och åtta dubblar som gjort bäst ifrån dig under året för att spela om titeln som årets bästa tennisspelare. På singelsidan är det, i vanlig ordning de senaste åren, Novak Djokovic som har rosat marknaden. Dock inte helt ensam eftersom att Andy Murray verkligen har visat framfötterna i slutet av året. Det är mellan dessa två spelare vi förväntar oss att titeln kommer stå i år. Tillsammans med dessa två har vi bland andra Roger Federers protegé Stanislas Wawrinka, Marin Cilic, Gael Monfils och många andra tennisspelare i världsklass.

På söndag går starten av denna turnering av stapeln på O2 Arena i London. Om det är någon tennistävling du vill betta på under året är det garanterat denna. Kanske årets snyggaste venue erbjuder alltså världen absolut bästa tennis och även om oddsen är relativt låga mellan dessa spelare kommer du garanterat att hitta några matcher som är bra att betta på. Betting på Barclays ATP World Tour Finals är inte bara för att vinna pengar utan för att göra matcherna ännu mer spännande att följa. Vi vill verkligen tipsa om att sätta dig ner och se några av de riktigt bra singelmatcher och dubbelmatcher som kommer att kunna ses på kommande vecka. Lycka till med din tennis betting på Barclays ATP World Tour Finals så hörs vi av snart!


Vi är tillbaka – BNP Paribas Paris likaså!

Hallå! Ledsen att vi varit borta ett tag här nu, har varit väldigt mycket att stå i och tyvärr har denna site fått lida lite för det. Förhoppningsvis har er betting på tennis ändå fungerat bra och att det har varit några riktigt bra odds sista tiden. Det vi vet är att det alltid finns mängder av spännande tävlingar att ta del av och just nu är det en av årets största tävlingar, en ATP1000 tävling i Paris som går under namnet BNP Paribas och spelas på blå hardcourt i Paris, Frankrike.

BNP Paribas Masters – En av de snyggaste tävlingarna på året

tennis betting bnp paribas masters parisDet är inte bara den sista officiella tävlingen på året, det är även en av de snyggaste. Palais Omnisports i Bercy, en stadsdel i Paris, står för tävlingen och den känns varje år som något av det bästa vi ser. Självfallet kommer det ett slutspel, i O2 Arena, som inte heller går av för hackor, men BNP Paribas Masters är riktigt snygg. De största stjärnorna är självfallet där och i skrivande stund har Djokovic och Murray tagit grepp om turneringen och de kommer spela semifinal snart. Murray slog ut Verdasco i en hård kamp där Verdasco tyckte att bollarna inte riktigt var på den nivå han hade hoppats. Spelaren har ändå kommit tillbaka väldigt bra sista tiden och kommer förmodligen vara relativt nöjd med att gå till kvartsfinal och åka ut mot Murray där.

BNP Paribas Masters Betting

För dig som är intresserad av betting på BNP Paribas Masters i Paris kan vi tipsa om att testa Mobilbet, en ledande aktör inom tennis betting och de har väldigt mycket rolig live betting på BNP Paribas. Satsa på att lägga ett bet på Djokovic om du vill spela säkert och Cilic om du vill ha chans att vinna mer. Den absolut bästa bettingen på denna tävling hade varit att satsa på att tysken Struff skulle slå ut Wawrinka. Det var väldigt höga odds och detta skedde, något självfallet ingen räknade med. Hoppas du bettade på den, annars har du chans nu i semifinaler och finalen!

Mobilbet

  • Bra välkomstbonus för tennis betting!
  • 1500kr i bonus!
  • Live Odds!
Upp till 1000 kr
Visit Now


Hardcourt i Atlanta – Betting på BB&T Atlanta Open!

Hallå på er! Ny vecka och nya atp-turneringar! Den hetaste för tennis betting denna vecka är i Atlanta och heter BB&T Atlanta Open. Det är en ATP250 tävling på hardcourt utomhus i ett oerhört hett Atlanta. Verdasco, som bland annat landade på en väldigt bra placering i Skistar Swedish Open i år, har tagit ett bra grepp och visar att han verkligen är tillbaka på riktigt. Verdasco var för några år sedan bland världens bästa spelare men har sedan tappat under några år men nu verkar han som sagt vara tillbaka!

Tennis betting – BB&T Atlanta Open

Så Verdasco är garanterat en spelare att lägga sina pengar på i årets tävling. Förutom honom är amerikanen John Isner bland de större namnen och hardcourt-expert som han är kommer han garanterat att vara med till semifinalerna. Om du vill betta på någon säker fram tills semi skulle vi rekommendera att du spelar på Isner eller Verdasco.

En annan, framförallt oerhört rolig, spelare är Chardy. En fransman med väldigt roliga slag och underhållande tennis och därmed en total publikfavorit. Han har inte riktigt kommit så långt som man hoppas i sin karriär men har fortfarande stora chanser att komma långt i BB&T Atlanta Open.

bb&t atlanta open atp betting tennis

Denna turnering går alltså av stapeln i Atlanta, Georgia. Sammanlagt 28 singelspelare och 16 dubbelpar ställer upp och prissumman ligger på 618 000 dollar! Just John Isner, som gick på universitet i just Atlanta har vunnit denna tävling flest gånger och därmed ett stort hemmahopp. Arenan ligger mitt i stan och har därför kommit att bli en riktigt publikhöjdare. Då den dessutom spelas på relativt sena kvällar, kopplat till den oerhörda värmen, kan många komma och se på matcherna efter jobbet. Du kan självfallet följa den på TV, på exempelvis Eurosport, och därmed ha bäst möjlighet för att betta på ATP tävlingen BB&T Atlanta Open. Gå in på någon av våra sport sites nedan för att få ditt bästa odds idag!

Betting-sajt Tennis Bonus
bethard tennis Upp till 1000 kr Hämta Bonus
tennis betting mobilbet logo Upp till 1000 kr Hämta Bonus
tennis betting paf logo Upp till 100 kr Hämta Bonus

ATP Masters 1000 i Toronto – Rogers Cup avgörs nu!

Då var det dags för en av de största turneringarna varje år att avgöras – Rogers Cup, Torontos ATP Masters 1000! Det är några av de största spelarna som tagit sig till semifinalerna i Toronto i år. Kei Nishikori tar på Stan Wawrinka i den första matchen och i den andra kommer vi se Novak Djokovic att slåss Gael Monfils.

Gael Monfils började sin säsong på hardcourt med att förlora tre matcher i rad och sedan åkte han på ett virus under Roland Garros. Detta, tillsammans med mindre bra spel, har resulterat i att han inte vunnit en titel på 29 månader nu och vi alla väntar på när det är dags för nästa. Tennis betting när den är som bäst! Riktigt bra odds på Minfils mot Djokovic, som fortfarande kan vara lite skakad efter senaste förlusten. Spana in vad du kan få för odds på tennis betting i Toronto ATP 1000 nu på söndag genom att spela på Mobilbet nedan!

Mobilbet

  • Bra välkomstbonus för tennis betting!
  • 1500kr i bonus!
  • Live Odds!
Upp till 1000 kr
Visit Now

Djokovic kunde förlänga segersviten på 17 raka ATP Masters 1000 turneringar som vunnits av en av de ”Big 4”, som inkluderar Andy Murray, Roger Federer och Rafael Nadal tillsammans med Djokovic själv. Genom att vinna den här veckan kommer Djokovic att distansera sig från Murray i Emirates ATP Race till London där Djokovic före Toronto hade en ledning på 815 poäng över tvåan Murray.

rogers cup toronoto atp 1000 tennis bettingI den andra semifinalen väntar en möjlighet för både Stanislas Wawrinka och Kei Nishikori att komma till ytterligare en ATP 1000-final. De både har haft väldigt bra säsonger och i nuläget har Wawrinka ett upp på Nishikori när det kommer till 1000-vinster. Jämna matcher med jämna odds vilket kanske inte innebär det absolut bästa utgångsläget för att spela på tennis. Därför tipsar vi mer om att spela på den andra matchen.

Det var allt för denna vecka och dess ATP-turneringar. Vi återkommer snart med nya odds och matcher inom tennisen!


Sveriges hetaste tennistävling går mot Final – Swedish Open!

Hallå på er! Det är Swedish Open i Båstad denna vecka och tävlingen har hållit väldigt hög nivå hela veckan där vi fått se många bra spelare både vinna och bli utslagna. Tyvärr kom de svenska favoriterna, Ymer och Lindell, att inte riktigt hålla för trycket och åkte ut redan i första rundan under måndagen. Det som varit lite roligare inom svensk tennis är däremot Carl Söderlund, en ung förmåga som tog sig till andra omgången efter att även spelat oerhört bra på challenge-touren i förra veckan. Äntligen har vi fått ett nytt namn som skall bli oerhört roligt att följa. Det behöver knappast nämnas hur tennis betting på Carl Söderlund hade varit. Att spela på en spelare med så pass låg ranking att gå till andra omgången i en ATP250-tävling hade du kunnat vinna väldigt mycket på!

dustin brown swedish open tennis bettingFörutom detta har vi några starka spelare i Ferrer (som varit stabil spelare i Båstad flera år i rad nu) samt Verdasco, som börjar ta sig uppåt i världsrankingen igen efter att ha varit nere på plats 50 ungefär och vänt. Igår vann David Ferrer mot min personliga favorit, Dustin Brown. En tysk spelare med en oerhört skön stil och bollkänsla utöver det vanliga. Dustin Brown har långa dreadlocks och ger alla sina motståndare en väldig svårighet genom sitt blandade spel och härliga humör. David Ferrer blev till slut storleken för stor men vi hoppas verkligen att få se denna tennisspelare komma tillbaka till Sverige snart igen.

Vill du spela på Swedish Open under helgen, semifinaler och finaler är på ingång, vill vi tipsa om någon av nedanstående siter. Det är sportbooks med väldigt mycket tennis-betting och du kommer garanterat att hitta de matcher du vill spela på. Om du registrerar dig får du dessutom en väldigt bra betting bonus för att få en bra start på din tennis betting – Lycka Till!

come on tennis bettingpaf tennis betting


Skräll – Djokovic ute ur Wimbledon

Hej på er!

Det tog inte lång tid före en stor, och förmodligen även den största, skrällen inträffade i årets Wimbledon. Novak Djokovic, den totale dominanten detta år, blev utslagen tidigt i turneringen, redan i runda tre, av amerikanen Sam Querrey. 7-6 (8-6), 6-1, 3-6, 7-6 (7-5) blev siffrorna till Querreys favör när matchen var klar vilket tog amerikanen vidare till omgång fyra i Wimbledon 2016.

Querrey slog Djokovic tidigt i Wimbledon 2016

djokovic wimbledon querreyEfter att Djokovic visat på lite bristande form och fysik sista dagarna, något vi endast trodde var tillfälligt, hade han oerhört svårt att få till spelet mot 28-seedade Sam Querrey i gårdagens match. Efter att Querrey vann i fjärde set efter siffrorna 7-6 (8-6), 6-1, 3-6, 7-6 (7-5) stod det klart att Djokovic inte kommer ha möjlighet att vinna någon Grand Slam i år, något serben självfallet längtat väldigt mycket efter. Det var en väldigt pigg Querrey vi fick se spela storslagen tennis där han styrde spelet och Novak Djokovic fick jaga boll. Efter att den sistnämnde kom tillbaka i tredje set trodde vi dock att det skulle byta matchbild och att den store än en gång tillskansade sig ytterligare en vinst i världens största tennistävling. Icke då, och Querrey tog sig snabbt tillbaka och avgjorde det fjärde, och därmed sista, setet i tie-break. Oddsen på Sam Querrey inför denna match var självfallet oerhört höga och om det var någon som vågade sig på tennis betting under denna match, och även valde att lägga sina pengar på amerikanen, tror vi att det var ett bet som kan ha gjort dig väldigt, väldigt förmögen. Det är det vi ofta säger, det gäller att våga satsa på underdogs då och då. Det är där du gör de stora pengarna och ett enda tennis bet kan få dig att vinna mycket pengar – om du vågar. Om du vill fortsätta med betting på tennis i allmänhet och tennis betting på wimbledon i synnerhet kan vi tipsa om Paf där du får en riktigt bra bonus och har möjlighet att köra både vanlig betting och live betting på Wimbledon – Klickan nedan för att komma direkt till Paf!

paf tennis betting


Fokus på Gräs denna vecka – Nedräkning för The Open!

Hallå! Om du inte har hållit på med Tennis Betting tidigare så är det snart dags att börja. Wimbledon går snart av stapeln och då samlas den absoluta världseliten för att göra upp på den klassiska gräsplanen utanför London. Detta är i vårt tycke den absolut största tävlingen och är så oerhört klassisk där spelarna är klädda i vitt och borgareliten från England tar plats inne på den grönskande arenan.

Om du är intresserad av betting på Wimbledon har du hittat helt rätt och du kan läsa allt om detta här.

Aegon Championship

Fram till detta har vi dock några andra tävlingar som pågår i detta nu. Aegon Championships, även denna i just London och gräs vilket gör den till en perfekt uppvärmningsturnering inför Wimbledon. Här har en Murray i högform tagit fart rejält och även Wawrinka ser ut att ha börjat starkt. Enligt samtliga odds är det dessa två spelare som titeln kommer att stå mellan. Dock finns det några bra matcher fram tills dess där du kan betta på mindre kända spelare som har bra möjlighet, inte minst för att det är på just gräs där inte samtliga spelare känner sig lika bekväma. Försök hitta en grusspecialist som har ett övertag mot någon snabb ung spelare på pappret. Här kan det finnas bra möjligheter att vinna på en underdog.

Gerry Weber Open

En av de andra stora turneringarna denna vecka är Gerry Weber i Halle, Tyskland. Även denna går på gräs och Federer, Nishikori, Berdych och Ferrer är några av de mest kända namnen. Här är Ferrer exempelvis en spelare som kan bli tilldelad ett lite för lågt odds då han är absolut starkast på grus och gräs därmed kan bli för kvickt för honom (inte minst då han börjar komma upp i ålder).  Se över detta om  du vill köra lite tennis betting denna vecka.

Annars håll i dig så kommer alltså årets största tävling snart och då återkommer självfallet även vi på TennisBetting.se!


Mercedes Cup i Stuttgart – Veckan som gått!

Hallå på er! I dyningarna efter en stekhet Fransk öppen turnering på Roland Garros förra veckan har vecka 23 varit något lugnare för de flesta av tennispelarna på touren. Vi har haft två stycken ATP250-tävlingar denna vecka och Mercedes Cup i Stuttgart är den som får anses vara den största av dessa två. För dig som gillar tennis betting har du imorgon en riktigt spännande final att se fram emot – Dominic Thiem mot Philipp Kohlschreiber.

Mercedes Cup i Stuttgart 2016

Östrerrikaren Thiem vann i semifinalen mot Roger Federer och får därmed gå upp i en av de största matcherna i sitt liv. Tysken Philipp Kohlschreiber vann mot Del Potro i semifinalen. Denna argentinare som börjar vara på väg tillbaka mot sommarens grusturneringar. Båda spelarna har gjort bra ifrån sig under hela veckan men Thiem är den med bäst odds kopplat till hur bra möjligheter han har att vinna enligt oss. Lägg ditt tennis bet på honom imorgon om du vill maximera dina vinster.

Tennis betting – Mercedes Cup

Precis som i många andra turneringar i år finns det då och då bra möjligheter att vinna stort på tennis betting. Om du exempelvis satsade på Thiem att vinna mot Federer i gårdagens semifinal så gjorde du dig garanterat en bra vinst. Försök att alltid hålla dig ajour med dagsform och dylikt. Då Federer hade det väldigt jobbigt på Roland Garros förra veckan fanns det vissa delar som pekade på att han kanske inte skulle gå hela vägen utan att hans kropp skulle ta slut framåt slutet av denna vecka. Detta skedde under semifinalen och Thiem får nu en riktigt spännande final i Tyskland imorgon. Om du vill lägga din tennis betting på denna match imorgon föreslår vi att du spelar hos Come On! Klicka nedan för att ta emot en riktigt bra bonus om du är ny kund hos dem. Lycka till!

come on tennis betting


Wawrinka möter Murray medan Djokovic tar sig på Thiem

Då var det dags för ytterligare en uppdatering från Franska Öppna 2016. Roland Garros har i år bjudit på en och annan otippad vinnare och för dig som tycker om tennis betting har du garanterat haft möjlighet att göra några fina skalper. Nu inför semifinalen har vi några nu några nyheter som du kan läsa om nedan.

Roland Garros 2016 – Semifinal

I semifinalen som äger rum på Roland Garros på fredag, kommer försvararen Stanislav Wawrinka att försöka slå Andy Murray som är rankad nummer 2. Samtidigt kommer ettan på atp-touren, Novak Djokovic, att möta Dominic Thiem.

Murray kommer in i semifinalen med en 8-7 i fördel mot Wawrinka, men den schweiziska spelaren har vunnit dessa spelares senaste möten varför matchen måste anses vara oerhört öppen. För dig som vill betta på tennis kanske denna match inte är något suveränt val helt enkelt.

Däremot har Djokovic 2-0 FedEx ATP Head2Head mot Thiem och är i absolut överhand om denna spelare. Självfallet innebär detta även att det inte är några suveräna odds för Djokovic men vi skulle tro att du absolut kan tjäna lite enkla pengar genom att göra tennis betting på Novak Djokovic denna helg.

Bröderna Bryan har, i vanlig ordning de senaste åren, tagit sig lång i dubbel. Det är dags för semifinal även här och detta amerikanska brödrapar visar på en oerhörd styrka och vi tror att det till största sannolikhet kommer att gå hela vägen i Franska Öppna 2016. På samma sätt som att betta på Djokovic i singel är bröderna Bryan inte så väldigt spännande att lägga ett bet på men det kan innebära snabba säkra pengar. Om du vill lägga ett mer våghalsigt vad i din tennis betting de sista matcherna skulle vi tipsa om den spanska dubbel-paret Lopez som är oerhört starka på just grus men inte har så många stora skalper i bagaget då de är mycket sämre på andra underlag. Här kan du ha chans att vinna mycket pengar om de går hela vägen.

Betta på Roland Garros genom Paf idag!

paf tennis betting


Nadal har hoppat av Roland Garros

Stora nyheter händer under franska öppna. Tyvärr är det inga trevliga sådana då världsstjärnan och en av de absolut mest segertippade spelarna under denna tävling har blivit skadad. Rafael Nadal har blivit handledsskadad och måste på grund av detta dessvärre hoppa av turneringen. Rafael Nadal har själv twittrat om sitt avhopp och skriver själv att det är en av de tyngsta dagarna då denna turnering enligt honom själv var en av de viktigaste i hans karriär och samtidigt är Roland Garros en av Nadals största favoriter bland tennistuneringar. Läs själv Rafael Nadal’s twitter här: https://twitter.com/RafaelNadal

Uppdatering – Roland Garros

Förutom denna tråkiga nyhet kan vi passa på att uppdatera lite mer om vad som hänt denna vecka. Novak Djokovic har, mindre otippat, tagit sig vidare till tredje omgången. En av de största möjligheterna för att vinna mycket på tennis betting ar matchen mellan sidade Tomic och Coric, där den sistnämnde vann. Grusspecialisten David Ferrer har även han tagit sig vidare och visar på bra form inför sommarens Swedish Open. När denna turnering går av stapeln kommer det

För dig som är intresserad av tennis betting är just Coric kanske en av de som kan ta sig ännu längre och därmed ha riktigt bra odds för dig som vill vinna mycket pengar på tennis. Lopez hade det tufft i andra omgången och möter Ferrer som har en riktigt bra arm just nu, varför tennis betting bör göras på Ferrer. De båda spelarna är sidade vilket innebär att du förmodligen kan få ett bra odds på Ferrer. Betta på tennis idag och spela på Roland Garros för att få riktigt bra betalt.

Roland Garros Tennis Betting hos Paf – 200 kronor gratis på bet

paf logo tennis betting

Det var allt för denna gång men vi hoppas självfallet att du snart är här inne och läser lite om våra nyheter igen och samtidigt får några tips på vart diu skall lägga din tennis betting.


Roger Federer missar Roland Garros 2016

Vi har tyvärr tråkiga nyheter som vi vill dela med oss av så fort dessa nådde oss. En av världens, om inte den, största tennisspelaren genom tiderna kommer att missa Franska Öppna, Roland Garros, i år 2016. Detta är kopplat till en skada som han inte har delgivit exakt vad den är men vi antar att det är kopplat till de tydliga ryggsmärtor han hade under ATP World Tour Masters 1000 som gick av stapeln i Madrid nyligen. I samband med denna valde han att stiga av och detta är, som ni vet, inget vi ser Roger Federer göra allt för ofta. Efter detta ställde han upp i Rom förra veckan men förlorade redan i tredje omgången, vilket vi inte heller ser honom göra allt för ofta. Något som de som körde tennis betting skulle kunne vinna mycket pengar på också. Summa summarum, vi blev kanske inte så väldigt förvånade när han kom med nyheten att det inte blir något Roland Garros för honom i år.

Ingen Federer på Roland Garros 2016

Trots att denna nyhet självfallet gör alla oss tennisälskare väldigt besvikna så finns det mycket annat fint att se fram emot. Mellan den 22:a maj fram till 5:e juni kommer vi att få se tennis i direkt världsklass. Denna Grand Slam på grus bjuder ständigt på väldigt stora och spännande dueller och Rafael Nadal, Murray, Djokovic och resten av topp-10 i tennisvärlden är laddade till tänderna. Om du vill spela på tennis eller lägga ett bet på Roland Garros kan du enkelt göra detta genom att klicka nedan. Tennis betting är nästan som störst på just denna turnering och det går att hitta väldigt bra erbjudanden hos de olika sportsbooksen. Ta chansen idag och få en riktigt bra bonus när du ska lägga ett bet på tennis. Lycka till så hörs vi av snart!

tennis betting mobilbet miami 1000


Murray vann ATP-titel i Rom på födelsedagen!

Idag, söndag fyller Andy Murray år och han valde att fira detta på absolut bästa sätt! Han vann nämligen en ny titel idag, i Rom. Internazionali BNL d’Italia heter den tävling han vann denna gång och han blev därmed den första britten att någonsin vinna just denna tävling. Läs allt om hans bragd nedan.

Betta på tennis hos Mobilbet – Hämta din bonus här!

Murray vinner i Rom

rom atp murray vinst födelsedag tennis bettingI och med denna vinst kommer Andy Murray att återta plats två på ATP rankingen. Han vann mot Novak Djokovic som har verkat oslagbar den senaste tiden. För dig som körde tennis betting på denna match och vågade spela på Murray gjorde du dig nog en bra affär!

Murray själv gjorde också en bra affär när han fick 1000 nya atp poäng och samtidigt spelade in €717.,315 när han vann tennistävlingen i Rom genom att bryta Djokovic i fjärde gemet i andra setet och därmed ta hem hela vinsten. Djokovic hade nog gärna vunnit denna match då han i och med en vinst hade brutit ett vansinnigt rekord. Han skulle då ha blivit den första tennisspelaren genom tiderna som spelat in över $100,000,000 i prispengar. Detta är ytterligare ett rekord inom tennis som Novak så klart gärna hade legat på sin lista. Men det kommer nog ske ganska så snart ändå…

Tennis betting denna vecka

Ny vecka innebär såklart en ny tennisturnering och därför vill vi passa på att tipsa om vilka turneringar inom atp och wta som är bäst att lägga ett bet på denna vecka. Det är två stycken ATP250 som går av stapeln denna vecka. Först ut för din tennis betting är Banque Eric Sturdza Geneva Open som börjar idag, söndag. Om du är intresserad av att lägga ytterligare tennis bet kan tävlingen Open de Nice Cote d’Azur också vara något. Klicka här för att spela idag!


Essen vidare via Bye i Monte Carlo Rolex Masters

God morgon! Det är en av de där riktigt stora härliga tennisturneringarna som har tagit fart denna vecka. Vi talar så klart om Monte Carlo Rolex Masters. En 1000-turnering som tar vi en vecka efter att Miami 1000 avslutades i Key Biscayne med en, inte helt otippad, Djokovic som segrare. Vi har precis följt den första rundan av Monte Carlo Rolex Master och kan berätta att Roger Federer tog sig vidare tillsammans med Murray, Nadal och Djokovic via Bye. Bye är för den oinvigde vad som ofta delas ut till toppspelare (och ibland hemmaspelare) vid första och ibland andra omgången.

Ikväll har det varit invigningsgalan i Monte Carlo där samtliga stjärnor dök upp och de flesta valde att även falla av relativt tidigt. Denna turnering tillhör självfallet en av de största under året och samtliga spelare vill fokusera totalt på sitt spel.

Monte Carlo Rolex Masters

Turneringen spelas alltså i Monte Carlo, Monaco. Grus är underlaget vilket säkerligen bidrog till Rafaels Nadals fantastiska svit då han vann samtliga åtta titlar 2005 till 2012, vilket är rekord av antal vunna titlar i följd på ATP-touren. och prispengarna uppgår till någonstans strax under 4 000 000 Euro. Turneringen spelades för första gången redan 1897 och blev en 1000-turnering 2009. Det är den enda 1000-turneringen där det inte är obligatoriskt för spelarna som blir tillfrågade att ställa upp. Trots detta ställer gladeligen de absolut största namnen upp varje år. Självfallet har allas vår Björn Borg vunnit turneringen och på singelsidan var det Wilander som vann den senaste svenska segern på singelsidan 1987. På dubbelsidan har vi klarat det lite bättre och Jonas Björkman vann tillsammans med vitryssen Max Mirnyi 2006. Efter detta har de svenska segrarna uteblivit, tillsammans med våra stjärnskott…

Tennis Betting på Monte Carlo Rolex Master

Om du är intresserad av att betta på tennis och Monte Carlo Rolex Masters kan vi rekommendera Paf casino och sportsbook! Lägg ditt bet på vem som ska vinna hela turneringen eller ta hem delsegrar. Klicka nedan för att komma till Paf direkt – Hämta din välkomstbonus på 200 kronor på tennis betting samt 500 Free Spins på deras casino!

tennis betting monte carlo rolex masters


Semifinaler i Miami 1000

Hallå! Snabb uppdatering kring semifinalen mellan Djokovic och Goffin. Rafflande första set där Goffin verkligen har gett Djokoic en match. Det var väldigt bra odds på att Goffin skulle ta första set så om du valt att spela på det har du möjlighet att vinna mycket pengar! 

Gå till vår startsida för att se de bästa ställena för att göra en tennis betting. Det är de sista dagarna i Key Biscayne nu och ATP turneringen Miami 1000 har haft ett väldigt bra år gällande allt som väder, spelare, publik och mycket annat. Vi fortsätter att följa matcherna med spänning! 

 djokovic  miami 1000 tennis 


Novak Djokovic i Semifinal i Miami!

Det börjar dra ihop sig i Miami 1000, världens femte största turnering efter våra fyra Grand Slams; Wimbledon, US Open, French Open (Roland Garros) och Australian Open. Denna tävling spelas strax utanför Miami Downtown, på ön Key Biscayne. Det är en ATP World Tour 1000-turnering, vilket innebär att 1000 poäng står på spel i en tabell som serben Novak Djokovic leder rejält i nuläget. Här har denna turnering gått av stapeln under 31 år och startade alltså 1985. Mats Wilander vann tävlingen år 1986, vilket gör honom till den enda svensk som vunnit denna turnering bland singlar. Däremot har Anders Järryd tagit två titlar i dubbel här vilket likaså Jonas Björkman har gjort. Annars är det Andre Agassi som verkligen har rosat marknaden i Key Biscayne och är den spelare som vunnit här flest gånger bland herrar. Damer? Självfallet har Serena Williams vartenda rekord du kan tänka dig i denna tävling i sydöstra Florida.

Dock är det en tävling i tävlingen just i år. Novak Djokovic är nära att bli den spelare som vunnit flest Miami 1000 titlar någonsin. I nuläget delar han denna plats med Rafael Nadal, men kommer i och med en vinst här bli ensam rekordhållare. Idag har de våda 28 titlar och på söndag kan alltså den 29:e komma. Detta är ett blytungt rekord som förmodligen kommer att hålla under en väldigt lång tid framöver. Igår vann Djokovic mot Berdych och är därmed klar för semifinal. Under dagen avgörs det vem som är nästa stackars som skall få möta Novak och hans fantastiska spel. Förutom att han har en rygg som verkar besvära hon något är det inte många problem för Serben just nu. Spelet verkar sitta suveränt och han har inte mött på några störra svårigheter än så länge. Detta bidrar självfallet till att oddset går upp rejält för hans motståndare och om du har modet att ta din tennis betting från Djokovic och lägga ett tennis bet på någon av hans motståndare kan du vinna stora pengar. Dessutom finns det ytterligare en semifinal som kan bli väldigt intressant. Fransmannen Monfils ser ut att vara ena spelare i denna match.

Miami 1000 är en av de absolut snyggaste tävlingarna och något du absolut borde ta att följa. Om du vill lägga ett bet på Djokovic eller någon annan spelare kan du göra det genom vår utvalda betting site nedan. Bli medlem idag och få 100 kronor gratis tennis betting direkt!

tennis betting mobilbet miami 1000


Välkommen till TennisBetting.se

tennisbetting.seHej och välkommen till TennisBetting.se – Siten för dig som är intresserad av att spela på tennis. Här kommer du kunna läsa om de hetaste tävlingarna, bäst ställen för dig att lägga ett bet, vart du får bäst odds på tennis och mycket mycket annat. Tennis betting är något som blir mer och mer populärt bland alla svenskar och nu för tiden kan du betta på tennis via mobilen eller surfplattan när som helst. Även om du inte får spela under tiden som du faktiskt befinner dig inne på turneringsområdet har du numera möjlighet att göra snabba bets i samband med att du ser på matchen hemma i soffan eller ute i baren – allt genom några snabba klick på din lur.

I nuläget är denna site endast i utvecklingsstadiet men vi har som mål att ha den helt uppe till sommaren, så har du har möjlighet att få hjälp att spela på stora tävlingar som Wimbledon och Swedish Open. Vi kommer att kunna visa vilken sportsbook som ger bäst odds för Wimbledon och hur du kan spela på Swedish Open och Stockholm Open. Vad du än undrar över framöver som har med tennis betting att göra kan du vända dig till oss. Kontakta oss direkt när du undrar över något.


Copyright © 2016. All Rights Reserved. Tennis Betting