Turneringar

Turneringar

turneringar tennis bettingVi vill ge dig all information som finns om olika tennisturneringar så att din tennis betting blir så bra som möjligt. Nedan listar vi alla turneringar vi än så länge har skrivit om. Du är självfallet mer än välkommen att komma med information om din personliga favoritturnering så lägger vi in det här direkt. Gå till vår startsida om tennis betting för att läsa mer om att spela på tennis.

Klicka på den eller de turneringar du vill läsa mer om

swedish open

 

 

Att veta om Tennis Turneringar

Det finns olika storlekar på turneringar vilket bidrar till att spelarna får olika mängder poäng beroende av vilken tävling. Exempelvis är Swedish Open en 250-tävling vilket innebär att spelarna tävlar om 250 poäng. Det finns även 500-tävlingar och 1000-tävlingar (som exempelvis Miami 1000 i Key Biscayne). Förutom detta har vi såklart de största av de alla, Grand Slam! Antalet poäng som går att vinna gör att spelarna självfallet hellre ställer upp i de stora turneringar. Att anordna en större turnering ställer dock mycket högre krav på arrangörerna och staden tillsammans med spelarnas hotell och mycket mer. Av denna anledning är det inte alla som vare sig vill eller kan bli en turnering större än vad den redan är. Dessutom krävs det ju i samband med detta sponsorer som betalar mer då prispengarna ökar rejält i samband med att det blir en turnering med fler ATP-poäng.

Förutom detta handlar det mycket om när olika tennisturneringar går av stapeln. Det är mer eller mindre ständigt någon ATP-turnering någonstans i världen. Oftast försöker de lägga turneringar i olika poängnivåer samtidigt. Det vore självfallet snöpligt om Wimbledon och US Open gick av samma vecka, vilket så klart aldrig kommer att ske. Däremot att olika turneringar i olika klasser går av samtidigt är smidigt. Alla spelare har möjlighet att ställa upp i någon turnering, samtidigt som turneringarna inte konkurrerar med varandra allt för mycket.

Copyright © 2016. All Rights Reserved. Tennis Betting