Swedish Open

swedish open tennis bettingSwedish Open är, tillsammans med Stockholm Open, den största turneringen i Sverige. Om du är intresserad av betting på Swedish Open så kan du göra det hos några av våra samarbetspartners nedan. Då våra svenska bettingsiter har stort fokus på Svenska turneringar så kommer du ha möjlighet att spela på mängder av olika odds på denna tennisturnering. Redan före turneringen börjar kan du ta del av stora betting-system, exempelvis vem som kommer att vinna hela turneringen. Betta på Swedish Open genom att välja Mobilbet nedan, du får självfallet bästa bonusen direkt!

Vi kommer skriva mer om denna turnering nedan så att du kan ta del av alla vinnare genom åren, vilka som är de största sponsorerna och mycket annat. I dagsläget är hela webbplatsen dock under uppbyggnad varför vi snabbt vill ge dig möjligheten att ta del av det vi älskar – tennis betting. Gå till vår startsida för att läs mer om tennis betting i alla turneringar.

tennis betting swedish open mobilbet

Om Swedish Open

Skistar Swedish Open som turneringen kommit att heta de senaste åren är en härlig svensk tennisturnering belägen i Båstad, Skåne. Mitt i juli kommer stora delar av den svenska befolkningen ner till Båstad för att ta del av tennis och allt som hör till. I samband med att denna turnering går av stapeln är det väldigt ofta som det delas ut betting bonus till spelare som är sugna på att spela på Swedish Open. Den lilla byn blomstrar verkligen ut under denna vecka, tillsammans med de kringliggande veckorna då det är en damturnering samt att mängder av restauranger, barer och nattklubbar håller öppet för alla turister. Turneringen spelas på grus vilket har inneburit att spanjorerna haft övertag här i många år. En av de mest återkommande spelarna är David Ferrer som spelat och vunnit Swedish Open i Båstad massor av gånger. Många svenska tennisprofiler bor eller har bott i Båstad vilket bidragit till att det alltid varit många av de största spelarna som varit med och vunnit denna turnering.

Copyright © 2016. All Rights Reserved. Tennis Betting