Vi är tillbaka – BNP Paribas Paris likaså!

Hallå! Ledsen att vi varit borta ett tag här nu, har varit väldigt mycket att stå i och tyvärr har denna site fått lida lite för det. Förhoppningsvis har er betting på tennis ändå fungerat bra och att det har varit några riktigt bra odds sista tiden. Det vi vet är att det alltid finns mängder av spännande tävlingar att ta del av och just nu är det en av årets största tävlingar, en ATP1000 tävling i Paris som går under namnet BNP Paribas och spelas på blå hardcourt i Paris, Frankrike.

BNP Paribas Masters – En av de snyggaste tävlingarna på året

tennis betting bnp paribas masters parisDet är inte bara den sista officiella tävlingen på året, det är även en av de snyggaste. Palais Omnisports i Bercy, en stadsdel i Paris, står för tävlingen och den känns varje år som något av det bästa vi ser. Självfallet kommer det ett slutspel, i O2 Arena, som inte heller går av för hackor, men BNP Paribas Masters är riktigt snygg. De största stjärnorna är självfallet där och i skrivande stund har Djokovic och Murray tagit grepp om turneringen och de kommer spela semifinal snart. Murray slog ut Verdasco i en hård kamp där Verdasco tyckte att bollarna inte riktigt var på den nivå han hade hoppats. Spelaren har ändå kommit tillbaka väldigt bra sista tiden och kommer förmodligen vara relativt nöjd med att gå till kvartsfinal och åka ut mot Murray där.

BNP Paribas Masters Betting

För dig som är intresserad av betting på BNP Paribas Masters i Paris kan vi tipsa om att testa Mobilbet, en ledande aktör inom tennis betting och de har väldigt mycket rolig live betting på BNP Paribas. Satsa på att lägga ett bet på Djokovic om du vill spela säkert och Cilic om du vill ha chans att vinna mer. Den absolut bästa bettingen på denna tävling hade varit att satsa på att tysken Struff skulle slå ut Wawrinka. Det var väldigt höga odds och detta skedde, något självfallet ingen räknade med. Hoppas du bettade på den, annars har du chans nu i semifinaler och finalen!

Mobilbet

  • Bra välkomstbonus för tennis betting!
  • 1500kr i bonus!
  • Live Odds!
Upp till 1000 kr
Hämta Bonus

Copyright © 2016. All Rights Reserved. Tennis Betting