Wawrinka möter Murray medan Djokovic tar sig på Thiem

Då var det dags för ytterligare en uppdatering från Franska Öppna 2016. Roland Garros har i år bjudit på en och annan otippad vinnare och för dig som tycker om tennis betting har du garanterat haft möjlighet att göra några fina skalper. Nu inför semifinalen har vi några nu några nyheter som du kan läsa om nedan.

Roland Garros 2016 – Semifinal

I semifinalen som äger rum på Roland Garros på fredag, kommer försvararen Stanislav Wawrinka att försöka slå Andy Murray som är rankad nummer 2. Samtidigt kommer ettan på atp-touren, Novak Djokovic, att möta Dominic Thiem.

Murray kommer in i semifinalen med en 8-7 i fördel mot Wawrinka, men den schweiziska spelaren har vunnit dessa spelares senaste möten varför matchen måste anses vara oerhört öppen. För dig som vill betta på tennis kanske denna match inte är något suveränt val helt enkelt.

Däremot har Djokovic 2-0 FedEx ATP Head2Head mot Thiem och är i absolut överhand om denna spelare. Självfallet innebär detta även att det inte är några suveräna odds för Djokovic men vi skulle tro att du absolut kan tjäna lite enkla pengar genom att göra tennis betting på Novak Djokovic denna helg.

Bröderna Bryan har, i vanlig ordning de senaste åren, tagit sig lång i dubbel. Det är dags för semifinal även här och detta amerikanska brödrapar visar på en oerhörd styrka och vi tror att det till största sannolikhet kommer att gå hela vägen i Franska Öppna 2016. På samma sätt som att betta på Djokovic i singel är bröderna Bryan inte så väldigt spännande att lägga ett bet på men det kan innebära snabba säkra pengar. Om du vill lägga ett mer våghalsigt vad i din tennis betting de sista matcherna skulle vi tipsa om den spanska dubbel-paret Lopez som är oerhört starka på just grus men inte har så många stora skalper i bagaget då de är mycket sämre på andra underlag. Här kan du ha chans att vinna mycket pengar om de går hela vägen.

Betta på Roland Garros genom Paf idag!

paf tennis betting

Copyright © 2016. All Rights Reserved. Tennis Betting